DELI-CAAT

DELI-CAAT De eetwinkel in Amsterdam West!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 394 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Deli-caat. Meer weten? Ontdek meer

30 apr 2022 om 20:38 Ik had de pastaschelpen met pompoen en gorgonzola. Zoals altijd bij Deli-caat smaakte het eten heerlijk, alleen deze keer was de salade niet meegeleverd
18 apr 2022 om 9:40 Super lekker gegeten! De soep was wat dik, maar dat werd natuurlijk gewoon verholpen door er wat water bij te doen, waardoor ik meer soep had. ;) De smaak was nog steeds heerlijk. Ik ga hier zeker weer bestellen!
12 apr 2022 om 15:01 Lekker, gezond en snel!
10 apr 2022 om 15:30 Heerlijk eten en ik vond het echt leuk dat er een handgeschreven briefje erbij was. Echt een aanrader.
5 apr 2022 om 21:02 Heel erg lekker gegeten!
5 apr 2022 om 13:26 Misschien de verkeerde keuze gemaakt, combideal sla en quiche (heel slap en smakeloos). Veel meer groente verwacht, enkel orzo en rucola vond ik terug in de salade, enkele kikkererwten en drie verbrande stukjes courgette. Jammer!
2 apr 2022 om 21:22 Eerst kregen we de verkeerde bestelling van de bezorger. Gelukkig kon ik hem nog terugroepen en hadden we de goede uiteindelijk. De quesadilla was heel lekker, de quiche matig en we kregen 2 dezelfde quiches ondanks dat we de combi hadden besteld.
28 mrt 2022 om 14:47 Enjoyed the buddha bowl!
28 mrt 2022 om 14:23 Enorme tegenvaller! Kleine portie en niet speciaal goed, ondanks de hoge prijs!
28 mrt 2022 om 0:15 Eerste keer besteld . Echt n aanrader !
19 mrt 2022 om 18:53 Eten was echt goed. Heerlijke smaken en alles wat warm moest zijn was ook nog goed warm. Voor herhaling vatbaar!
15 mrt 2022 om 19:13 Erg lekker eten, goed op smaak en sneller bezorgd dan verwacht!