DELI-CAAT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 424 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Deli-caat. Meer weten? Ontdek meer

29 nov 2022 om 20:22 Het is een sympathiek restaurant, het eten is prima en de bezorger aardig. Maar een uur en drie kwartier vond ik best lang voor een dinsdag.
24 nov 2022 om 21:05 Delivery times were awful which after calling I understand has to do with not enough Thuisbezorgd staff. Initially it said 54 minutes but it turned out more than 90 minutes. I see more concerns underneath about the delivery underneath. Food was great
8 nov 2022 om 11:50 Het eten was gezond en lekker. De quiche was een beetje klein. Al met al niet hele goede hoeveelheid voor de prijs. Kwaliteit was wel goed.
4 nov 2022 om 0:11 A bit late in delivery, but very tasty food!
29 okt 2022 om 17:50 the food was actually quite nice, however the delivery time was crazy and we waited perhaps closer to 90 minutes for it to arrive!
25 okt 2022 om 22:03 Missing item in the order
16 okt 2022 om 21:07 Salade zoete aardappel besteld. Zoete aardappel zat er bijna niet in. Vervangen door ander soort. Heel grof gesneden bosui. Er zaten ook erwtjes in de salade die er volgens mij niet in horen. Jammer, normaal is het eten prima, maar nu tegenvaller
6 okt 2022 om 20:45 Quesadillas tough, bland and thin. It was so bad I actually got in a fight with my girlfriend for ordering this. My tip: avoid this, if you don’t want to have an angry partner :P
28 sep 2022 om 23:02 Heerlijk gerecht met aubergine en rijst. Portie wel wat aan de kleine kant.
24 sep 2022 om 9:53 Helaas de verkeerde bestelling ontvangen. Maar het eten was evengoed heerlijk.
30 aug 2022 om 13:50 One of the best quesadilla I have ever had
29 aug 2022 om 22:23 Eerste keer besteld bij Deli-Caat. Heerlijke Beef Quesadilla, en het combi menu Quiche en sla. De sla was een soort Poke Bowl (vegan). Super lekker. Hier gaan we vaker bestellen.